2011. október 14.

Tanulós-dopping

Igen, átalakulóban van a blog... :) Szemfülesebbek már észrevehették az új címet, más betűtípust, és akár az is feltűnhetett, hogy már csak szakácskodós bejegyzések olvashatók az oldalon. Még lesz változás, de hogy mikor azt sajnos nem tudom, ugyanis át kell állítanom magam a tanulásra, ugyanis bő egy hónap múlva ismét szakvizsgázom...

Edina barátnőmnek is időszerű ez a program, de neki már csak napok vannak hátra. Gondoltam készítek neki valamit, ami energiát ad az utolsó hajrához. 

Ha már hétvégén párom kívánságai teljesültek, ezúttal Edi korábbi kérését vettem alapul. Így aztán kókuszos finomság sült a sütőben, méghozzá a névnapomra kapott csudijó minimuffin formámban ;) Pontosabban a sülési fázis még a kókuszreszelék nélkül zajlott, majd a kész muffinokat forgattam csokis öntetbe, majd a reszelékbe. Asszem nem lesz meglepetés, ha azt mondom, a recept Stahl Judit Gyors muffinos könyvéből származik ;)

A végeredmény olyannyira jól sikerült, hogy a 24 darabból mindössze kilenc jutott el a címzetthez, és épphogy eljöttem tőle már érkezett az sms, miszerint azok fele is elfogyott ;)Hétvégén kicsit elfordulok újdonsült - főzős - szenvedélyemtől, és ismét a sütés felé veszem az irányt. Feltéve, hogy sikerül rá időt szakítanom a tervezett takarítás és tanulás közepette... Hogy mi készül pontosan az egyenlőre titok, de annyit elárulhatok, hogy őszi finomságok várnak a sorukra ;) Bár amilyen időjárás van alakulóban, lehet, hogy inkább a téli dolgokra kellene koncentrálnom? :S


2 megjegyzés:

Kati írta...

Nagyon jól néznek ki, és biztosan finomak is voltak. Amúgy jó tanulást!

Edina írta...

Így utólag hozzászólva: nagyon finomak voltek ezek a kis édes kókuszos minimuffinok és biztos vagyok benne, hogy ez is hozzásegített a sikeres vizsgához :) KókuszFanClub (Új értelmet adtam ezúton a KFC-nek - így már szerethetőbb :P)