2012. április 5.

Húsvéti ajánlat

Sajnos még mindig nem sikerült kiegyensúlyoznom a hétköznapjaimat, így a tervezett húsvéti főzöcskézésre is csak hétvégén lesz időm, feltéve, hogy a takarítás mellett még marad energiám :)

Kriszta invitálásának viszont nem tudtam nemet mondani, úgyhogy íme az én húsvéti ajánlatom:A fentieket, vagy legalábbis egy részét én is tervezem elkészíteni, egy fincsi fonott kalács és az elmaradhatatlan húsvéti sonka mellett, és alig várom, hogy tojásokat pingálhassak.

És persze nem is én lennék, ha nem ajánlanék néhány macaront is húsvétra, hiszen egy hosszú hétvége épp alkalmas rá, hogy vegyétek a bátorságot, és megpróbálkozzatok az elkészítéssel :) Nekem, ha belefér, akkor ezt az ötletet alapul véve fog néhány készülni ;)
Én Dorci, 4Gyerek, Szofi és Katuci és Zizi ajánlójára lennék kíváncsi ;)

Játékszabály: 
"Írj egy bejegyzést Húsvéti ajánlat címmel. A bejegyzésedben ajánl 5-10 ételt, mely jó választás lehet az ünnepi asztalra. Nem kell, hogy összefüggő menüsor legyen, ahogy kedved tartja, akár süteményválogatás is lehet. Ha megkapod a játékot küldd tovább 10 bloggernek, bejegyzésedben ne felejtsd el megemlíteni, hogy ki hívott meg a játékra. Ha türelmetlen vagy, nem kell megvárni, hogy hozzád is eljusson a húsvéti játék, szabadon is "elviheted".:) Játékra fel!!!"
És mivel nagy valószínűséggel nem várható új bejegyzés már a héten, ezzel a képpel kívánok nektek kellemes húsvéti ünnepeket!

4 megjegyzés:

Katucikonyha, írta...

Köszönöm a meghívást! Az én ajánlómat itt olvashatod: http://katucikonyha.blogspot.com/2012/03/husveti-ajanlat.html , bár tipikus húsvéti recept nincs benne. :-)
Örülök, hogy jöttem, jó volt visszaolvasni az elmúlt néhány bejegyzésedet. Hajrá makik! :-)

Nyammm írta...

Gyönyörűek ezek a tavaszi macaronok:) Adél játékában tőled fogok csemegézni, nem igazán tudok dönteni, mindent megcsinálnék:)

4Gyerek írta...

Hmm...ismét itt az intő jel, épp Nyammm írt előttem, nekem meg az ő blogjáról kell készítenem a Blogkóstoló 2-re.

Ami a játékot illeti, ha nem haragszol meg, most passzolnék. Tavaly volt egy ilyen ajánlóm, azóta ami mellé tehető lenne, azt a húsvét cimke alatt bárki megtalálja. Tudom, más lenne egy új bejegyzésben, de időm a napokban semmi. Kérlek ezért most ne haragudj, és köszönöm, hogy rám is gondoltál.

Kinga írta...

Nagyon csinik a húsvéti macaronok és biztos finomak is. A róluk készült kép annyira jól sikerült, hogy összefutott a nyál a számban, legszívesebben most nekiállnék ilyenek gyártani :D.