2012. május 11.

Végre...

...végrevégre...vééééééééééééégre!!! :)

Gondolhatnátok, végre hírt adok magamról.... :) Ez is helytálló megállapítás lenne, de ezúttal az ujjongás az új fejlécnek szól ;) Az új fejlécnek, amire hónapok óta várok :) Na nem a végső kivitelezőtől, hanem úgy általában. 

Amikor pár hónapja publikussá tettem a blogot, volt egy elképzelésem arról, hogy milyennek szeretném. Találtam is egy "grafikust", aki elkezdte megvalósítani az elképzelést. Vagyis elvileg elkezdte... De olyan minőségű (azaz minősíthetetlen...) rajzok kerültek ki a kezei közül, amit szerintem egy három éves is meg tudott volna csinálni...  Szerencsére időben sikerült megválni egymástól, még az előtt, hogy egy fillért is fizetnem kellett volna érte (a poén az, hogy ők tűntek el minden szó nélkül...).

És valahogy épp ezzel egy időben a sors összehozott Kovács Andival :) Történt ugyanis, hogy PralinéZsuzsi is megújult és az eredmény annyira megtetszett, hogy elkértem a kivitelező elérhetőségét. És milyen jól tettem! Andi első skiccei is tökéletesek voltak, amikor pedig az első elektronikus verziót küldte át, majd kiugrottam a bőrömből :) Végre azt láttam papíron, ami korábban a gondolataimban is szerepelt :) (a legnagyobb poén az volt, amikor egy hűtőt rajzolt, amire macaronrecept volt felmágnesezve... mint nálam... amit ő nem tudhatott :))

A véglegesítés kicccsit hosszabb folyamat volt (problémás ügyfélnek bizonyultam ;)), de Andi variálta a képet, módosította az árnyalatokat, újrarajzolta a hátteret és kialakította végül ezt a verziót, amit egyszerűen imádok :) Remélem nektek is tetszik!

Andi!! Ezúton is nagyon-nagyon-nagyon köszönöm a türelmedet, aminek köszönhetően végre olyan a blog, amilyennek szerettem volna ;)


És hogy kicsit magamat is mentsem: utazás utazás, munka munka hátán, egyúttal jó idő, így aztán minimális konyhai időtöltés az oka annak, hogy eltűntem. De megszámlálhatatlan ötlet van a tarsolyomban, jövőhéten pedig végre egy otthon töltendő hétvége is vár rám, úgyhogy igyekszem belendülni, ígérem ;)

5 megjegyzés:

Erika írta...

Tök jó ez az új design:) Humoros is, meg tetszenek a színek is. Ügyes!

Moc írta...

Gratulálok az új dizájnhoz! Mivel láttam 2 korábbi figura-tervet is még régről -amikkel akkor te sem voltál elégedett-, állíthatom, hogy ez a fajta kifinomultabb Justitia-megformálás sokkalta jobban passzol a te stílusodhoz. Szép!

Kriszta írta...

Nagyon jó lett! Nekem nagyon tetszik. Tök jól passzol hozzád, a blogodhoz.

Kinga írta...

Én láthattam mindegyik próbálkozást a kezdetektől, de ez annyira tökéletes lett, hogy jobbat még képzelni sem tud az ember!

Adrienn írta...

Ez az új design telitalálat lett, nagyon tesztik! :) A színek is szuperek, igazán illenek a blogodhoz.

Az utazásos fotókat nagyon jó volt látni FB-on, elképesztően mozgalmas életet éltek! :)